Bio-HCG+ Afslankkuur 24 dagen
Bio-HCG+ Afslankkuur 24 dagenBio-HCG+ Afslankkuur 24 dagen

Bio-HCG+ Afslankkuur 24 dagen

Artikelnummer: 24BIOHCG

€ 122,50
incl. BTW

Val 8 tot 12% af met deze 24 daagse Bio-HCG kuur
Bio-HCG+ 24 dagen voor 122,50 euro

Wij verkopen de originele Bio-HCG+ kuur wat volgens de HACCP maatstaven wordt geproduceerd. Deze Bio-HCG+ kuur helpt u met het verminderen van het lichaamsgewicht en daarnaast ontgift de Bio-HCG kuur uw lichaam. De Bio-HCG+ kuur bestaat uit 24 ampullen Bio-HCG+ incl. L-carnitine die u dagelijks druppelt onder tong. Naast de ampullen volgt u ook een speciaal dieet wat ontwikkeld is om te volgen tijdens het gebruik van Bio-HCG+. Met de 24 daagse Bio-HCG+ afslankkuur behaalt u een opvallend afslankresultaat op een gezonde en verantwoorde wijze. De 24 daagse Bio-HCG+ afslankkuur is te verlengen met 12 of 24 dagen. Na de periode waar u dagelijks de ampul inneemt volgt een stabilisatieperiode om zeker te zijn dat u het nieuwe gewicht vast houdt.

NIEUW: Naast L-Carnitine voor een verbetert transport vd vetzuren is ook Garcinia cambogia en chroom toegevoegd die het verbranden van vet stimuleren en het hongergevoel doet afnemen.

TIP: Ga gezamelijk met uw partner, of vrienden en familie afvallen. Zo ondersteunt u elkaar bij het volgen van het dieet. En met gezamelijke etentjes is het wel zo handig! U krijgt 5% korting bij de aanschaf van 2 of meer Bio-HCG afslankkuren.

U ontvangt van ons:

 24 ampullen originele Bio-HCG+ kuur incl. L-carnitine

 Uitgebreide handleiding incl. recepten, tips, veelgestelde vragen en adviezen

 Hoogwaardige multivitaminen speciaal samengesteld voor de Bio-HCG+ kuur